Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Παρουσίαση βιβλίου στο Παναιτώλιο

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η παρουσίαση βιβλίου “σα παραμύθια τα παιχνίδια της αλάνας...” του Γιώργου Κομζιά στο Παναιτώλιο την Κυριακή 6 Ιουνίου, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Χρήστος Καπράλος” & το "Πνευματικό κέντρο Δήμου Θεστιέων"
Πολλοί οι προσκεκλημένοι στον υπέροχο χώρο του Πνευματικού κέντρου, παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τους παρουσιαστές του βιβλίου.
Στο τέλος της παρουσίασης, τα παιδιά του Συλλόγου “Χρήστος Καπράλος” έπαιξαν μερικά από τα παιχνίδια του βιβλίου ενώ οι γονείς τους παρακολουθούσαν συγκινημένοι, φέρνοντας στη μνήμη τους τα παιδικά τους χρόνια.
Το πάνελ των παρουσιαστών αποτελούσαν οι κ. Κωνσταντίνος Κονταξής, επίκουρος καθηγητής Λαογραφίας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, η κ. Ελεωνόρα Παλαιοδήμου ψυχολόγος , και η κ. Βησσαρία Ζορμπά – Ραμμοπούλου, φιλόλογος-συγγραφέας, ενώ ένα μικρό ευχαριστήριο χαιρετισμό απεύθυνε ο Γιώργος Κομζιάς.
Ο Σύλλογος μας εύχεται στον Πρόεδρό του Γιώργο Χ. Κομζιά, συγγραφέα του βιβλίου, να συνεχίσει με την ίδια όρεξη το δημιουργικό του έργο.

στη φωτογραφία το πάνελ των παρουσιαστών του βιβλίου.
στο video τα... παιδιά του Συλλόγου "Χρήστος Καπράλος" παίζουν από τα παιχνίδια του βιβλίου




Δεν υπάρχουν σχόλια: