Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2010

"Τα παιδιά μας χορεύουν" κάνοντας "πινελιές"

«Τα παιδιά μας χορεύουν»
Ολοκληρώθηκαν οι πρώτες καλοκαιρινές παρουσιάσεις τμημάτων του Συλλόγου μας.
Τα παιδικά τμήματα του χορευτικού μας, παρουσίασαν τη δουλειά τους για τη χρονιά που τελείωσε στο ανοιχτό θέατρο του Αιτωλικού, την Κυριακή 13 Ιουνίου.
Περισσότερα από 60 παιδιά ηλικίας νηπιαγωγείου έως και τρίτης γυμνασίου, χόρεψαν αλλά πρωτίστως διασκέδασαν.
Τα παιδιά αυτά που αποτελούν το σημερινό φυτώριο και συνάμα τα αυριανό δυναμικό του Συλλόγου μας, καμάρωσαν περισσότεροι από 300 θεατές γονείς και όχι μόνο των μικρών αυτών εργατών της τέχνης του χορού.
Η συγκινητικότερη στιγμή της βραδιάς, όπως πάντα, ήταν ο τελευταίος χορός, όπου όλα τα παιδιά μαζί χόρεψαν τον «Τσακώνικο χορό» γεμίζοντας την ορχήστρα του θεάτρου με μέλλον και αισιοδοξία για το αύριο, κάτι που γίνεται πια απολύτως απαραίτητο στους δύσκολους καιρούς που περνά η πατρίδα μας.
«πινελιές»
Νωρίτερα την ίδια μέρα και στον ίδιο χώρο είχε στηθεί η έκθεση ζωγραφικής των δύο παιδικών εικαστικών τμημάτων του Συλλόγου μας.
Τα μεγαλύτερα παιδιά που είχαν δάσκαλο τον Μιχάλη Κότσαρη, παρουσίασαν νέες τεχνοτροπίες και τεχνικές, εκπλήσσοντας τους επισκέπτες της έκθεσης.
Το μικρότερο τμήμα που είχε δασκάλα την Σαλβίνα Τζαρακά παρουσίασε έργα «πνιγμένα στο χρώμα» και στην παιδική ανεμελιά και αθωότητα.
Ευχόμαστε στα παιδιά του Συλλόγου μας, στα παιδιά μας, να είναι πάντα καλά, να προοδεύουν και να δημιουργούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: