Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 
«Το Αιτωλικό»
                                                                                                                   
Δελτίο τύπου
Αιτωλικό Οκτώβριος 2011

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, με χαρά ανακοινώνει την ολοκλήρωση των δράσεων του πολιτιστικού του προγράμματος για το διάστημα Ιούνιος – Οκτώβριος 2011 με γενικό τίτλο «Αιτωλικό- Πολιτιστικό καλοκαίρι 2011». Στα πλαίσια του παραπάνω προγράμματος, τα τμήματα του Συλλόγου μας υλοποίησαν συνολικά δεκαοκτώ (18) δράσεις, εντός και εκτός της πόλης μας, αλλά και εκτός των ορίων του Νομού μας, εκπροσωπώντας επάξια το Αιτωλικό, αλλά και τον Δήμο γενικότερα, προβάλλοντας με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο, τον από ερασιτέχνες παραγόμενο ντόπιο Πολιτισμό, σε όλες τις εκφάνσεις και στις περισσότερο δυνατόν παραμέτρους του.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, ευχαριστεί και ταυτόχρονα συγχαίρει τα μέλη του για τη επιτυχή συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις των τμημάτων, που όπως είναι γνωστό απαιτεί πολλές ώρες εκπαίδευσης και μαθημάτων κατά τη διάρκεια του Χειμώνα, θυσιάζοντας τον προσωπικό τους χρόνο.
Στα πλαίσια του προγράμματος  «Αιτωλικό- Πολιτιστικό καλοκαίρι 2011» υλοποιήθηκαν κατά χρονολογική σειρά οι παρακάτω δράσεις:
Ιούνιος {4}
5: Χορευτικά τμήματα:  «να είστε εκεί, να μας καμαρώσετε» τα παιδικά τμήματα του Συλλόγου μας, παρουσίασαν τη δουλειά τους. Στην εκδήλωση αυτή συμμετείχαν τα Χορευτικά και τα Εικαστικά παιδικά τμήματα – Αιτωλικό - ανοιχτό θέατρο  
18: Κινηματογραφική λέσχη:  μουσική βραδιά με...