Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

ΕΠΙΣΤΟΛΗ του ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ προς τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ

Λάβαμε την παρακάτω επιστολή, από τον Δήμαρχο κ Νίκο Γαλάνη και την δημοσιεύουμε για ενημέρωση των μελών μας.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ.ΕΛΛΑΔΟΣ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
Δ/ΝΣΗ Τ.Α. & Δ/ΚΗΣΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΤΗΛ:26323-60230/232 FAX: 26323-60231
Αιτωλικό 23-10-2009
Αρ. Πρωτ: 8556
ΠΡΟΣ: ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ
ΣΥΛΛΟΓΟ «ΤΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ»
ΕΝΤΑΥΘΑ


ΘΕΜΑ: «Παράδοση αίθουσας του παλαιού Β’ Δημοτικού Σχολείου».

Ο Δήμος Αιτωλικού στα πλαίσια των προσπαθειών που δρομολογεί για την αναδιάταξη των υπηρεσιών του, προκειμένου να εξασφαλισθεί η καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία του, καθώς και η αποσυμφόρηση του χώρου στέγασής των, όπου προκαλείται συνωστισμός και δυσλειτουργία.
Έχοντας υπ’ οψιν:
1. Το γεγονός ότι στερούμαστε κτιριακών υποδομών.
2. Ότι στο Δήμο μας στα πλαίσια του προγράμματος απόκτησης εργασιακής εμπειρίας (stage) απασχολούνται 14 άτομα από το έτος 2007 δημιουργώντας πρόσθετο πρόβλημα χώρου.
3. Ο Δήμος μας στα πλαίσια του εγκεκριμένου προγράμματος μερικής απασχόλησης πρόκειται άμεσα να προσλάβει επί πλέον 7 άτομα.
4. Το γεγονός ότι, εν όψει της νέας γρίπης των χοίρων, γνωστοποιήσαμε στη Δ/νση Υγείας του Νομού μας τη διάθεση του χώρου του Β’ Δημοτικού Σχολείου (που βρίσκεται πίσω από το Δημοτικό κατάστημα) προκειμένου να πραγματοποιηθούν εμβολιασμοί του πληθυσμού.
Παρακαλούμε εντός (5) πέντε ημερών από λήψεως του παρόντος εγγράφου να μας παραδώσετε την αίθουσα του παλαιού Β’ Δημοτικού Σχολείου, για να καλύψουμε άμεσες και επείγουσες ανάγκες μας, την οποία χρησιμοποιείται για τις δραστηριότητες του συλλόγου σας γνωρίζοντάς σας ότι προτιθέμεθα να σας παραχωρήσουμε άλλη αίθουσα που βρίσκεται στις εργατικές κατοικίες της πόλης.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: