Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2009

Στην προηγούμενη επιστολή απαντήσαμε τα εξής:ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "Το Αιτωλικό"
Διεύθυνση : Σωτηροπούλου 2,
30400, Αιτωλικό Αιτωλικό 9 Νοεμβρίου 2009
Αρ. Πρ. : 20
Τηλ/Fax : 2632022422
Πληροφορίες : Γεώργιος Κομζιάς, 6977356511 Προς: κ. Νίκο Γαλάνη
Δήμαρχο Αιτωλικού
: Σφυρής Γεώργιος 6979552389
: Λάτσινος Χρήστος 6974681798
E – mail : pmsaitoliko@in.gr
Κοιν: κ. Ευθύμιο Σώκο
Νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας
κ. Πάνο Κατσούλη
Αντινομάρχη Αιτωλοακαρνανίας με αρμοδιότητα Πολιτισμού.
Πρόεδρο Ν.Ε.Λ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας
Δημοτικοί σύμβουλοι Δήμου Αιτωλικού
Δ/νση Υγείας Νομού Αιτ/νίας
http://pmsaitoliko.blogspot.com


Θέμα: ‘’ Απάντηση σε επιστολή σας‘’

Κύριε Δήμαρχε Αιτωλικού,
σε απάντηση της από 23 Οκτωβρίου 2009 (που παραλάβαμε την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2009) επιστολής σας, σας επισημαίνουμε τα εξής:
1. Ο Σύλλογος μας, ιδρύθηκε το 1982 και χρησιμοποιεί την εν λόγω αίθουσα από το έτος 1992.
2. Η συγκεκριμένη αίθουσα παραχωρήθηκε οριστικά στο Σύλλογό μας το 1994 με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, όταν Δήμαρχος Αιτωλικού ήταν ο κ. Αντώνης Γρίβας, (παρακαλούμε ανατρέξτε στα σχετικά πρακτικά των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου).
Σας ενημερώνουμε δε, ότι η μελέτη για την αναπαλαίωση, κατατέθηκε από τον Σύλλογό μας και μέρος των εργασιών πραγματοποιήθηκε από τα μέλη μας.
Έκτοτε συντηρούμε την αίθουσα και προβαίνουμε σε τυχόν επισκευές που απαιτούνται, με χρήματα που προέρχονται από το ταμείο του Συλλόγου μας, χωρίς να επιβαρύνουμε τον προϋπολογισμό του Δήμου μας.
3. Η αίθουσα χρησιμοποιείται από το Σύλλογό μας για τις δραστηριότητες των μελών του και πραγματοποιούνται οι εξής δράσεις:
5 (πέντε) Χορευτικά τμήματα,
2 (δυο) Θεατρικές ομάδες
Χορωδία
2 (δυο) Εικαστικά τμήματα.
Παρακαλούμε να σημειώσετε εδώ, ότι οι παραπάνω ομάδες και τμήματα, υλοποιούν προγράμματα της Ν.Ε.Λ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.
Σας ενημερώνουμε ότι στα παραπάνω τμήματα και ομάδες, απασχολούνται δημιουργικά περισσότεροι από 350 (τριακόσιοι πενήντα) συμπολίτες μας, όλων των ηλικιακών ομάδων.
4. Η αίθουσα παραχωρείται από τον Σύλλογο μας περιοδικά και χρησιμοποιείται για συνελεύσεις-συνεδριάσεις, ομάδων, σωματείων, πολιτικών φορέων που δεν έχουν μόνιμο χώρο στέγασης (ψαράδες, αγρότες, τσιγγάνοι) καθώς και για στέγη νέων μουσικών της πόλης μας.


Για όλους τους παραπάνω λόγους, σας καλούμε να κινηθείτε προς άλλη κατεύθυνση για εξεύρεση χώρων και κάλυψη των αναγκών του Δήμου μας.

Σας δηλώνουμε δε, ότι είμαστε στη διάθεσή σας, να συμμετάσχουμε σε διάλογο προς εξεύρεση λύσης και για τον σκοπό αυτό, συγκαλούμε ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της ολομέλειας του Συλλόγου μας, την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009, ώρα 11.00 πρωινή, στην αίθουσά μας, στην οποία προσκαλούμε εσάς και όλους όσους τους κοινοποιείται αυτή η επιστολή.

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Γ।Χ।Κομζιάς Χρίστος Λάτσινος


Δεν υπάρχουν σχόλια: